Facebook
Pinterest
Instagram

Chokoladehavregrød med granatæbler og hakket chokolade

Chokoladehavregrød

 

Dette var mit bud på årets sidste havregrød… en lækker omgang sund havregrød tilsat chokoladesmag der siger spar to. Grøden er denne gang kogt med halvt mælk, halvt vand, for at intensivere smagen af chokolade. Sunde ingredienser som proteinpulver og kakaopulver indgår, og det eneste syndige som sådan er den lille top af friskhakket chokolade, som smelter på grøden, hvis den kommes på den friskkogte grød.

Chokolade er ikke ligefrem kalorielet, men sund og nærende morgenmad, det er det skam!

 

Chokoladehavregrød

Chokoladehavregrød med granatæbler og hakket chokolade

Antal 1 person

Ingredienser

  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • 1-1,5 spsk chokoladeproteinpulver
  • 1-2 tsk kakaopulver
  • 1/2 revet æble
  • 1 spsk honning eller agavesirup

Topping

  • En sjat mælk
  • granatæblekerner
  • zero topping
  • poppet quinoa
  • hakket mørk chokolade 85%

Sådan gør du

  1. Riv ca. ½ æble.

  2. Kom vand, mælk og havregryn i en gryde og sæt det til at koge. Rør kort efter æble, proteinpulver (jeg bruger denne) og kakaopulver i. (addlink)

  3. Når grøden har fået den konsistens du kan lige smager du den og tilføjer evt. honning eller agavesirup, hvis du synes den mangler sødme. 

  4. Hæld grøden op i en skål og top den med dine favorittoppings. Jeg brugte her en ekstra sjat mælk, white chocolate zero topping (jeg bruger denne), granatæblerkerner, poppet quinoa og hakket chokolade. (addlink)

  5. God appetit 🙂 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *