Facebook
Pinterest
Instagram

Hjemmelavet græskarpure – verdens nemmeste opskrift!

græskarpure

Lækker græskarpure… 

Lige nu er jeg i den fase, hvor jeg får græskar hver dag. Enten spiser jeg det bagt og skåret i mindre stykker eller også laver jeg det om til pure. Sidstnævnte er et kæmpe hit hos mig lige nu. Græskarpure kan man vitterligt bruge til så mange ting, så jeg har det altid stående i køleskabet.

Man kan tilsætte 1 dl græskarpure i sin havregrød og få en cremet konsistens og længere mæthedsfornemmelse. Ellers kan man komme det i græskartærte, pandekagedej, vafler, granola, pastasovs, grøntsagsdeller, you name it!

Nogle af de nævnte retter skal nok komme på bloggen i løbet af de næste par måneder. Jeg ser selv frem til at eksperimentere mere med den alsidige grøntsag – men allerede nu kan du finde opskriften på min havregrød med græskarpure på bloggen.

Nem opskrift på hjemmelavet græskarpure

Ingredienser

  • 1 hokkaido eller butternut squah

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader

  2. Skær græskaret over i 2 og udhul det. 

  3. Placer hver halvdel med skindet op ad og lav lidt huller med en gaffel. 

  4. Bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i 45-60 minutter 

  5. Skrab indholdet ud med en ske og kør det igennem en minihakker, blender eller hvad du nu har. Tilsæt evt lidt vand eller mælk, hvis der mangler væske. 

  6. Opbevar din pure I køleskabet - den kan holde sig ca. 5 dage. 



1 thought on “Hjemmelavet græskarpure – verdens nemmeste opskrift!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *