Facebook
Pinterest
Instagram

Om mig

Hej og velkommen til mit lille univers!

Mit navn er Milena, jeg er 22 år gammel og det er mig, der står bag Simple Stories.

Hvis der er en ting der beskriver mig, så er det at jeg er kreativ! Min motivation til at starte bloggen op, er at jeg i siden tid i 2014 valgte at starte min første blog, nailthatdesign.dk op. Der gik al min kreativitet ud på at tegne små fine mønstre på neglene. Nu har min passion for kreativitet spredt sig hele vejen hen til køkkenet, og jeg elsker at nørde om mine retter og billeder. For mig handler bloggen ikke kun om maden, men også om at udvikle mine evner til at sætte smage og farver sammen. Vi mennesker spiser både med mund og øjne, så for mig er det lige så vigtigt, at billederne fremstår skarpe, som det er at det smager godt – noget der nok skyldes min kreativitet og til tider perfektionistiske træk.

Når jeg ikke sidder med hovedet begravet i bøger om forbrugeradfærd og mikroøkonomi, elsker jeg at  snuse rundt efter nye ingredienser og krydderier jeg kan putte ned i mine opskrifter for at gøre dem endnu mere spændende. Ellers ja, så leder jeg efter nye farvekombinationer, hvad end det handler om negle, kunst eller opskrifter. Kort sagt elsker jeg at være kreativ, tage billeder af alle de ting jeg foretager mig og sætte det op visuelt – hvilket forklarer min forkærlighed for blogs og Instagram.

Derudover elsker jeg at kommunikere med andre mennesker, så hvis I kan lide hvad I ser eller bare har lyst til at sige hej, så send mere end gerne en kommentar min vej, hvad end det er på bloggen eller de andre sociale medier. Giv jer endelig tilkende!

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere om et samarbejde, kan jeg kontaktes på thesimplestoriesdk@gmail.com