Facebook
Pinterest
Instagram

Sund sommersalat med broccoli og jordbær

 

Her i sommerferien spiser mange jordbær som snack eller ovenpå en syndig jordbærtærte. Selvom jeg selv har gjort begge dele, synes jeg også at jordbær passer fantastisk ind i salater og gør dem friske og sommerlige. Inden jeg tog på ferie hos min mor, skulle jeg have tømt mit køleskab og dette var hvad jeg fik tryllet frem – en mættende og nem sommersalat med broccoli og jordbær, der tager ingen tid at lave. Mine mængdeangivelser er ikke helt præcise, da jeg som sagt brugte rester, men jeg håber at salaten stadig kan inspirere jer derude!

God søndag,

M

Sund broccoli og jordbærsalat

Antal 1

Ingredienser

  • 1/2 Broccoli
  • 1-2 håndfulde Jordbær
  • 1/2 Rødløg
  • Hakkede peanuts
  • 1-2 spsk Feta 3%

Sådan gør du

  1. Hak rødløg og skær broccoli og jordbær i mindre stykker. Slut af med saltede peanuts og feta på toppen. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *